Тридневна диета с банани-отслабване 4-6 кг.

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
Тридневна диета с банани-отслабване 4-6 кг.
1567075
Тридневна диета с банани-отслабване 4-6 кг.

 

Вероятно сте чували, че бананите са един от тези плодове, които трябва да избягвате, особено ако сте на диета за отслабване, поради високото съдържание на захар. Знам, че много от хората, които се страхуват да ядат банани, си мислят, че те ще ги направят пълни.
Макар да е вярно, че бананите са с високо съдържание на захар, те могат да насърчават наддаването на тегло, само ако не сте внимателни с колко калории се храните и ги комбинирате с мазнини.

Тези, които ядат само пресни плодове и поддържат идеално тегло - те имат тонус, въпреки факта, че ядат по десет банана всяка седмица.
Може да се каже, че ако контролирате приема на мазнини, може да се насладите на този вкусни плодове , без да се чувствате виновни, или да напълнявате. В действителност, чрез прилагане на тази фантастична диетата, ще се подобри храносмилането, ще премахнете излишните токсини и ще придадете блясък на кожатата си.

Ползи за здравето от консумацията на банани
Има толкова много невероятни ползи от бананите, че е трудно да обобщим всичко в няколко изречения. Освен, че садържат калий, витамин В и магнезий, те не съдържат мазнини, или холестерол. Те са полезни за сърцето и костите, нервната ви система и бъбреците, могат да подобрят настроението ви и да подсилят имунната система.
Диетата с банани е вкусен и бърз начин да се разделите с излишните килограми, без да се налага да се ядат „скучни“ и безвкусни храни. Бананите могат да помогнат за производството на серотонин в тялото ви, който е известен също като "хормон на щастието". Така че няма да сте тъжни по време на банановата диета, а това е ключов елемент от всяка успешна диета.
Ако мразите това, което ядете, тялото ви ще се противопостави на тази храна и ще откаже да усвоява хранителните вещества от това, с което се храните.От друга страна, ако се наслаждавате на храната, и се чувствате щастливи, мазнините просто се топят, което ви дава усещане за вътрешна сила и енергия.

3 дневна диета с банани меню:
Много е лесно да се следва банановата диета . Тя трае само 3-4 дни и можете да отслабнете до 4 кг.
За следващите три до четири дни яжте 3-5 банана всеки ден, съчетавайки ги с 3-4 чаши нискомаслено прясно мляко. Можете също да опитате кисело мляко, ако искате. Можете да ги ядете поотделно, или да си направите шейк. Просто смесете един банан и една чаша мляко с няколко кубчета лед, заедно и сте готови.
Ако замразите банани за няколко часа, преди да ги смесите с мляко, ще се получи вкусен сладолед. Тази диета за 3-4 дни ще ви помогне да се отървете от 6 килограма излишно тегло.

Бананова Диета  меню вариант 2

Тази версия на банановата диета не само, че ще ви помогне да отслабнете, но също така да направите леко естествено прочистване. Всичко, от което се нуждаете са банани, зелен чай и две яйца.
За всеки ден пийте толкова чай, колкото искате и яжте до 3 килограма банани. За да се балансира приема на протеини, се включват 2 яйца във вашия диетичен план за 7 дни.
След завършване на тази диета, постепенно се върнете към нормалните си хранителни навици, за да се избегне йо-йо ефект. Оставете си 2-3 дни, за да се възстановите. Избягвайте да ядете преработени или мазни храни, захар или алкохол. Започнете с пресни зеленчуци и плодове, бавно въведете разнообразие от храни и увеличете количеството храна.
 

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft